RT ÀUDIO :Envio àudio a través d'internet sense retard, a temps real

Una forma senzilla i eficaç d'enviar àudio sense retard a traves d'internet de wit a wit

- Permet tornada d'àudio

- Fins a 320 kb/s de qualitat, depenent de la velocitat de pujada de la seva linea d'internet .

- Desconnexió automàtica i activació del player si es produïx algun cort.

- Delay proper a 0.5 seg.

- Requereix obertura d'un port

Disposa d'un SERVIDOR integrat en el player per a rebre les connexions i l'àudio, sense que hagi ningú en els estudis, cap operador.

-NO REQUEREIX NI APARELLS NI MAQUINARI ADCIONAL, solament targeta d'àudio

_______________________________________________________________

Recomanem:

Targeta player + trajeta predeterminada windos enregistrament i reproducció siguin la mateixa, per a més facil configuració

_______________________________________________________________

CONFIGURAR UN PC PER A REBRE CONNEXIONS RT

En Windows vista, les opcions de seleccionar targetes han de fer-se manual, no es poden realitzar automàticament, per al return, tornada d'àudio, deu deixar-se el canal seleccionat marcat. En xp, wit ho selecciona solament. Però per a rebre pràcticament no ens afecta.

1          anem a wit—connexions—àudio tx—configuració

Una vegada que estem trobem la següent pantalla:

Play àudio: posem la targeta predeterminada de Windows, per tant fem que el player del wit i la targeta predeterminada de Windows sigui la mateixa.

Rec àudio: posem la targeta predeterminada de Windows i del player de wit. Si l'usuari que es connecta usa return, rebria el que emeti aquesta targeta, podem seleccionar la línia que vulguem per a envio d'àudio linea in, tot el que s'escolta, etc. El return és una tornada d'àudio cap a la persona que es connecta.

Protocol: usem protocol UDP, és que ens oferix una millor qualitat de transmissió, l'opció TCP s'inclou per a casos especials.

Port:  usem el port per a rebre l'àudio, podem triar el qual vulguem, HEM DE REDIRECCIONARLO I OBRIR-LO en el ROUTER, com quan fem streaming d'àudio per Internet.

Volum rec: és el nivell de volum del canal seleccionat de la targeta d'àudio per a la tornada.

Format connexió: és la qualitat de so amb la qual anem a emetre, en aquest cas, podem posar el qual vulguem.

Format return: és la qualitat d'àudio que enviarem al return, vam recomanar usar una qualitat mico baixa, per a no saturar les lineas d'Internet i reduir el consum.

Màxim clients: nombre de clients que es poden connectar a nosaltres, en el nostre cas posem 5, DONCS aquesta opció és per a emisiónes en CADENA, HI HA ALTRE MANUAL PER A AIXÒ I no té importància quan recibibimos àudio.

Acte Server: aquesta opció és perquè quan s'obri el player s'activi ja el SERVER d'espera de connexions i no hàgim de fer-lo manual.

Activi Server àudio send: aquesta opció la deixem DESMARCADA, en blanc, és per a connexions de cadena.

2         Ara anem al player

El botó que està en el cercle vermell activa el Server d'espera, se'ns obre la pantalla de real àudio Server.

Activi: en verd que està en espera.

Conex: en verda  algú que està connectat, encara que no envia àudio.

Àudio:  en verd que estan enviant àudio

Return: en verd que la persona connectada té l'opció de tornada d'àudio activada i rep el nostre àudio.

COM TREBALLA:

AL rebre una connexió d'àudio, que s'activa Àudio en verd, el player curta el que està reproduint i es connecta a l'àudio que ens arriba.

Si hagués publicitat, el player desconnecta, solta la publicitat i torna a connectar després, el mateix faria si pusieramos una mica en la hotzone.

3         CONTROLAR ACCÉS PER USUARIS

Wit—connexions-àudio RT—remote users

En aquesta pantalla podem activar, que es requereixi contrasenya per a entrar, podem limitar les entrades per usuaris, dies i hores.