ID3 EDIT

L'ID3,   és la informació que conté un propi arxiu de música, artista, títol, any, albúm, etc.

I al reproduir aquest arxiu és un reproductor o donar-lo d'alta en el wit, ja agafa d'ell mateix, tots aquestes dades i així no hem d'escriure'ls.

L'editor ID3 edit, ens ajudarà a organitzar i classificar els nostres arxius musicals.

Abans de donar-los d'alta en el wit o emmagatzemar-los en algun suport, ID3 edit, ens permetrà de forma fàcil, canviar les dades internes de l'arxiu, com artista, grup, albúm, any, i fins i tot classificar-lo amb els estils de música de wit i guardar aquesta informació, en el propi arxiu.

Posem per exemple, arxius que contenen l'artista i títol separat per un guió, punt o altre signe, doncs d'una forma molt fàcil, farem que se separin i cada cosa passada a la seva corresponent ID3

. SELECCIONEM UNA CARPETA

A continuació seleccionem els arxius que volem veure, mp3 o wma, i apareixeran en la finestra de llistat.

A la dreta, ens surten les dades de la cançó, podem modificar-los i una vegada, fets els canvis premem sobre la fletxa verda per a guardar-los.

MODIFICAR RAPIDAMENTE TOTES LES CANÇONS

ESBORRAR

Podem esborrar una paraula o paraules contingudes, en el títol, artista o nom d'arxiu.

Escrivim la paraula, vam seleccionar on esborrar-la: artist, song, file i després premem el vist verd.  Ej: 1-juan martinez-la cancion-wwx.baixades.cox.mp3  i necessitem llevar  wwx.baixades.cox dels nostres titulos o arxius.

També tenim la opcion esborrar nombres, que ens esborraria els nombres continguts, per exemple suposem que tenim :    01-juan martinez-la cancion.mp3

Doncs si eliegimos la opcíon file i després esborrar nombres, obtindríem: -juan martinez-la cancion.mp3

Si després necessitem llevar el “-“

Escrivim – a esborrar i premem la fletxa verda i obtenim: juan martinez-la cancion.mp3

FIXAR EN TOTS

Aquestes opcions ens permeten, posar a totes les cançons un mateix dades, per exemple el mateix artista, albúm o any, a totes alhora.

AUTOMATIC

Està opció aquesta prevista per a agafar de tots els arxius, l'artista i títol, i col·locar-los en l'ID3, de forma automàtica.

Si agafem l'exemple: juan martinez-la cancion.mp3

Marquem l'opció inter, en separator posem –

I premem el botó automatic.

Si quisieramos posar-li el nom del albúm i any, vam emplenar les caselles corresponents.

APLICAR A TOTES LES CANÇONS AQUESTS ESTILS

També disposa de l'opció de triar estils per a cada cançó individualment o aplicar aquests estils a totes les cançons si premem el botó aplicar a totes les cançons aquests estils.